Beställ påskgodis till företaget

Att ge bort godis är en klassisk humörhöjare och ett perfekt sätt att visa uppskattning. För många är påsken årets stora godishögtid, då vi vill mumsa i oss både chokladägg och skumharar. De som arbetar på ett kontor brukar uppskatta att samlas kring en godiskorg i fikarummet, och arbetar man hemifrån är det viktigt att bli ihågkommen genom ett hemskickat påskägg fyllt med mumsigt påskgodis.

Tre teman på påskägg

Det kan vara lite klurigt att hitta det perfekta ägget för alla, men man kan enkelt definiera tre olika strategier som är vanliga när det gäller att välja påskgodis.

  • Chokladägget, som är fyllt med choklad från olika tillverkare. Detta ägg brukar passa bra att delas med många eftersom alla chokladbitar är individuellt förpackade, så att godiset hålls fräscht länge. Med andra ord är det perfekt att ställa på receptionsdisken eller i det gemensamma fikarummet.
  • Lösgodisägget, med en härlig blandning av sött, surt, skum och salt. Här kan det vara svårare att hitta förpackade godisbitar, så det är bättre till en enskild mottagare än att ställa på en receptionsdisk.
  • Det exklusiva ägget, med en elegant yta. Innehållet i detta ägget kan vara något av alternativen ovan, eller lite lyxigare med t.ex. praliner, choklad av premiumkvalité eller marsipan. Ett ägg med lyx-innehåll innebär oftast en mindre mängd godis, och njuts med lite större andakt än övriga godisägg.

Påskgodis som gåva till affärspartner

Förutom att köpa in påskgodis till det egna företaget är det mycket omtyckt att skicka en godiskorg till sina partners inför påsken, för att visa uppskattning för samarbetet ni har. En påskkorg behöver inte kosta en förmögenhet, men är trots det alltid högt uppskattad av den som får ta emot gåvan, och därmed tjänar det till att stärka relationen mellan bolagen.

Egen design på årets påskägg

För de företag som beställer ett större antal påskägg till medarbetare och partners kan det vara en kul grej att sätta sin egen prägel på äggen, kanske med bolagets logga eller ett visdomsord att ta med sig in i påskhelgen. Beställer man inte en stor kvantitet så kan det bli både enklare och billigare att istället skicka med ett kort med en påskhälsning från företaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *