Om oss

Blogg, nyhetsportal eller en plats att mötas…

Det är upp till dig som läsare att bestämma hur du vill använda vår webbplats. Men vi har ett tydligt mål att skapa informativa artiklar som kan hjälpa dig och ditt företag att växa. Att få svenska näringslivet att växa. Att få svenska ekonomin att växa…

Vilka är vi?

Entreprenörer, företagare, utbildare, bloggare…
Totalt är vi fyra personer som hjälps åt att uppdatera bloggen. Vi har valt att fokusera på fyra delområden för att därigenom skapa fördjupade artiklar inom just dessa.

  • Entreprenörskap. Vi följer nya och spännande företag inom svenskt näringsliv. Men även personerna bakom företagsnamnen.
  • Skatter och lagar. Guider, debatt och analyser av de skatter och lagar som skapar regelverket som vi alla måste förhålla oss till.
  • Intervjuerna. De inspirerande intervjuerna är otroligt uppskattade och något vi kommer satsa extra mycket på kommande månader.
  • Guiderna. Allt för många småföretagare stannar i utvecklingen på grund av brist på kunskap. Det vill vi råda bot på.

Vad står vi för?

Allt arbete som sker på bloggen är religiöst, politiskt och ideologisk obundet. Självklart kan krönikor och åsikter vara nyanserade av de skribenter som skriver texterna men det finns inget uttalat mål att detta ska vara vinklat mot någon specifik ideologi.
Vi står däremot bakom att Sverige behöver en så företagsvänlig arbetsmarknad som möjligt och att det svenska näringslivet är starkt – och kan bli ännu starkare.